Minden kategória

Élelmiszer-adalékok

Kezdőlap -> Termék -> Élelmiszer-adalékok

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit
Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit
Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit
Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit
Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit

Élelmiszer-adalékanyagok Természetes édesítőszer CAS 149-32-6 Eritrit


termék névEritritol
MFC4H10O4
KínálatKözvetlen szállítás a gyárból
megjelenésPor
MintaRendelkezésre álló minták
CsomagPalackozott, zacskós, hordós vagy a vevő igényei szerint
BizonyítványHALAL/KOSHER/COA/ISO STB.
ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Mi Eritritol?

Az eritrit egy nulla kalóriatartalmú és ízletes töltelék édesítőszer, mely mindenféle cukormentes és csökkentett kalóriatartalmú ételhez és italhoz alkalmas. Az eritrit évezredek óta az emberi táplálkozás része. Az eritrit gyümölcsökben és más élelmiszerekben található. Az eritrit magas emésztési toleranciával rendelkezik, és nem okoz glükóz-emelő reakciót, így cukorbetegek számára is alkalmas, és nem segíti elő a fogszuvasodást.

COA biztosítható

Egyablakos OEM beszállító

Kapszula; Tabletta; Mézgás feldolgozás

1000

OEM csomag feldolgozás

1001

FAQ

● 1.Miért válasszam az Ön cégét?

1) Az általunk szállított termékeket közvetlenül saját gyárunk állítja elő, kihagyva a közbenső kereskedőket. Feldolgozzuk az alapanyagok és késztermékek nyomon követhetőségét. A gyártási folyamat felügyelt. Szigorúan betartjuk a minőségi szabványt és a beszerzési folyamatot.

2) Büszkék vagyunk a növényi kivonatok mélyfeldolgozása és előállítása terén szerzett 20 éves tapasztalatunkra. Évente több mint 500 féle terméket gyártunk, és a szállított mennyiség meghaladja a 2000 tonnát, a Shaanxi tartomány kereskedőinek 80%-át kiszolgálva.

3) Olyan képesítésekkel rendelkezünk, mint.SC Food Production License, HALAL; Folyamatos tanúsítványok, mint például HACCP, áruellenőrzés, származási bizonyítvány, biotanúsítás, KOSHER.

● 2. Hol található a gyára? Meglátogathatom?

Üzemünk Xi 'an városában, Shaanxi tartományban található. Területe 13,333 15,000 négyzetméter. 100,000 1,200 négyzetméteres szabványosított műhellyel és XNUMX XNUMX tisztítóműhellyel rendelkezik XNUMX négyzetméteren. A gyárat bármikor meglátogathatja. Szeretettel várjuk hazai és külföldi vásárlóinkat!

● 3. Milyen termékei vannak?

Termékeink között szerepel természetes növényi és gyógynövénykivonat, egészségügyi termékekhez széles körben használt gyümölcs- és zöldségpor, funkcionális italok, gyógyszerek, kozmetikumok, élelmiszer-adalékanyagok és -kiegészítők, természetes színezékek stb. A testreszabott kiegészítőkhöz OEM / ODM márkás szolgáltatásokat is kínálunk, tabletta,>kapszula és granulátum az Ön receptje szerint.

● 4. Kaphatok néhány ingyenes mintát?

Ha felkeltette érdeklődését termékeink, szívesen adunk ingyenes mintákat, Önnek pedig csak a szállítási díjat kell fizetnie.

● 5. Mi a különbség a gyógynövénykivonat és a tiszta por között?

A különbség elsősorban a gyártási eljárásban és az oldatban rejlik Kivonatpor: Előkezelés (zúzás, mosás, szedés) - Kivonat - Koncentrátum - Szűrés - Porlasztva szárítás - Törés - Keverés - Szűrés - Csomagolás - Tárolás Egyenes por: Előkezelés (mosás, szedés) -- Szárítás - Smash - Keverés - Szűrő - Csomagolás - Tárolás A kivonatpor vízben/etanolban oldható; Az egyenes por oldhatatlan.

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

Vizsgálat

Forró kategóriák