Minden kategória

Adatkezelési tájékoztató

Kezdőlap > Adatvédelmi irányelvek

Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelem számít. Tudjuk, hogy az adatvédelem napjainkban a legfontosabb kérdés, és szeretnénk, hogy élvezze a velünk folytatott interakciót, miközben tudjuk, hogy nagyra értékeljük Személyes adatait, és védjük azokat.

Itt áttekintést kap arról, hogyan dolgozzuk fel személyes adatait, milyen célból dolgozzuk fel azokat, és milyen előnyökkel jár. Azt is látni fogja, hogy milyen jogai vannak, és hogyan léphet kapcsolatba velünk.

Az adatvédelmi közlemény frissítései Az üzleti élet és a technológia fejlődésével előfordulhat, hogy módosítanunk kell ezt az Adatvédelmi közleményt. Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön naprakészen tudja, hogyan használja fel a Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. az Ön személyes adatait.

13 éven aluliak? Ha Ön 13 év alatti, kérjük, várja meg, amíg egy kicsit idősebb lesz, hogy kapcsolatba lépjen velünk, vagy kérje meg szülőjét vagy gondviselőjét, hogy lépjen kapcsolatba velünk! Nem gyűjthetjük és nem használhatjuk fel az Ön személyes adatait az ő beleegyezésük nélkül.

Miért kezeljük személyes adatait? Személyes adatait, beleértve az Ön hozzájárulásával rendelkezésünkre bocsátott érzékeny személyes adatokat is, azért dolgozzuk fel, hogy kommunikáljunk Önnel, teljesítsük vásárlási rendeléseit, megválaszoljuk kérdéseit, és tájékoztatást nyújtsunk a Xi'an Faitury Bio-Tech Co.-ról, Ltd. és termékeink. Személyes adatait azért is kezeljük, hogy segítsünk betartani a jogszabályokat, eladni vagy átruházni üzletünk bármely releváns részét, kezelni rendszereinket és pénzügyeinket, vizsgálatokat lefolytatni és törvényes jogokat gyakorolni. Az Ön személyes adatait minden forrásból egyesítjük, hogy jobban megérthessük Önt, hogy javíthassuk és személyre szabhassuk a velünk való kapcsolattartás során szerzett tapasztalatait.

Ki és miért férhet hozzá az Ön személyes adataihoz? Személyes adatainak nyilvánosságra hozatalát másokra korlátozzuk, azonban bizonyos esetekben szükségünk van arra, hogy személyes adatait nyilvánosságra hozzuk, főként a következő címzetteknek:

A Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd.-n belüli vállalatok, ahol jogos érdekeink megkövetelik, vagy az Ön beleegyezésével;

Az általunk megbízott harmadik felek olyan szolgáltatások nyújtásával kapcsolatban, mint például a Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. webhelyek, alkalmazások és szolgáltatások (pl. funkciók, programok és promóciók) adminisztrálása, amelyek az Ön rendelkezésére állnak, megfelelő védelem mellett;

Hitelinformációs ügynökségek/inkasszók, ahol ezt a törvény lehetővé teszi, és ha ellenőriznünk kell az Ön hitelképességét (pl. ha úgy dönt, hogy számlával rendel), vagy be kell szednünk a fennálló számlákat; valamint az érintett állami szervek és hatóságok, ha erre törvény vagy jogos üzleti érdek kötelezi.

Adatbiztonság és adatmegőrzés Számos intézkedést alkalmazunk Személyes adatainak bizalmas és biztonságos megőrzése érdekében, beleértve a Személyes Adatokhoz való hozzáférés korlátozását a szükséges ismeretek alapján, valamint a megfelelő biztonsági szabványok betartását az adatok védelme érdekében.

Minden ésszerű lépést megteszünk annak biztosítására, hogy az Ön Személyes Adatait csak a szükséges minimális ideig kezeljük az alábbiakkal kapcsolatban: (i) a jelen Adatvédelmi közleményben meghatározott célok; (ii) bármely további cél, amelyről a vonatkozó Személyes adatok gyűjtése vagy a vonatkozó feldolgozás megkezdése előtt értesítették Önt; vagy (iii) az alkalmazandó jogszabályok által megkövetelt vagy megengedett módon; és ezt követően az alkalmazandó elévülési időszak időtartamára. Röviden: amint az Ön személyes adataira már nincs szükség, biztonságos módon megsemmisítjük vagy töröljük azokat.

Kapcsolat A Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. az Ön személyes adatainak „kezelőjeként” jár el, amelyeket a jelen Adatvédelmi nyilatkozat értelmében vagy azzal összefüggésben kezelnek. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal vagy a Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. személyes adatgyűjtési és -feldolgozási gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy írjon nekünk e-mailt a következő címre: [e-mail védett]

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd
2-1702, Zhongqing kereskedelmi épület, sz. 42, Gaoxin 6th Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi

Forró kategóriák