Minden kategória

Gyümölcs és Zöldség Por

Kezdőlap -> Termék -> Gyümölcs és Zöldség Por

主 图 1
主 图 2
主 图 3
Bio fagyasztva szárított áfonya gyümölcspor antocianin áfonya kivonat por
Bio fagyasztva szárított áfonya gyümölcspor antocianin áfonya kivonat por
Bio fagyasztva szárított áfonya gyümölcspor antocianin áfonya kivonat por

Bio fagyasztva szárított áfonya gyümölcspor antocianin áfonya kivonat por


termék névÁfonya por
KínálatKözvetlen szállítás a gyárból
megjelenésRózsaszín por
MintaRendelkezésre álló minták
CsomagPalackozott, zacskós, hordós vagy a vevő igényei szerint
BizonyítványHALAL/KOSHER/COA/ISO STB.
ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Mi az áfonya kivonat?

Az áfonya proantocianidineket, más néven proantocianidineket vagy kondenzált tanninokat tartalmaz, amelyek más gyümölcsökben és zöldségekben kevés komponenst tartalmaznak, így lehetetlenné teszik a baktériumok számára az emberi test növekedési kémiai könyvéhez való kötődését, ezáltal csökkentve a szerzett fertőzések valószínűségét az emberi szervezetben. Javítja az érelmeszesedést, helyreállítja a rugalmasságot, megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségek több artériás véráramlását, és jelentősen javítja az eredményeket. Az áfonya kivonat (áfonya antocianin) felhasználható egészségügyi alapanyagként gyógyszerekhez és kozmetikumokhoz.

COA biztosítható

Egyablakos OEM beszállító

Kapszula; Tabletta; Mézgás feldolgozás

2001

OEM csomag feldolgozás

1001

FAQ

● 1.Miért válasszam az Ön cégét?

1) Az általunk szállított termékeket közvetlenül saját gyárunk állítja elő, kihagyva a közbenső kereskedőket. Feldolgozzuk az alapanyagok és késztermékek nyomon követhetőségét. A gyártási folyamat felügyelt. Szigorúan betartjuk a minőségi szabványt és a beszerzési folyamatot.

2) Büszkék vagyunk a növényi kivonatok mélyfeldolgozása és előállítása terén szerzett 20 éves tapasztalatunkra. Évente több mint 500 féle terméket gyártunk, és a szállított mennyiség meghaladja a 2000 tonnát, a Shaanxi tartomány kereskedőinek 80%-át kiszolgálva.

3) Olyan képesítésekkel rendelkezünk, mint.SC Food Production License, HALAL; Folyamatos tanúsítványok, mint például HACCP, áruellenőrzés, származási bizonyítvány, biotanúsítás, KOSHER.

● 2. Hol található a gyára? Meglátogathatom?

Üzemünk Xi 'an városában, Shaanxi tartományban található. Területe 13,333 15,000 négyzetméter. 100,000 1,200 négyzetméteres szabványosított műhellyel és XNUMX XNUMX tisztítóműhellyel rendelkezik XNUMX négyzetméteren. A gyárat bármikor meglátogathatja. Szeretettel várjuk hazai és külföldi vásárlóinkat!

● 3. Milyen termékei vannak?

Termékeink között szerepel természetes növényi és gyógynövénykivonat, egészségügyi termékekhez széles körben használt gyümölcs- és zöldségpor, funkcionális italok, gyógyszerek, kozmetikumok, élelmiszer-adalékanyagok és -kiegészítők, természetes színezékek stb. A testreszabott kiegészítőkhöz OEM / ODM márkás szolgáltatásokat is kínálunk, tabletta,>kapszula és granulátum az Ön receptje szerint.

● 4. Kaphatok néhány ingyenes mintát?

Ha felkeltette érdeklődését termékeink, szívesen adunk ingyenes mintákat, Önnek pedig csak a szállítási díjat kell fizetnie.

● 5. Mi a különbség a gyógynövénykivonat és a tiszta por között?

A különbség elsősorban a gyártási eljárásban és az oldatban rejlik Kivonatpor: Előkezelés (zúzás, mosás, szedés) - Kivonat - Koncentrátum - Szűrés - Porlasztva szárítás - Törés - Keverés - Szűrés - Csomagolás - Tárolás Egyenes por: Előkezelés (mosás, szedés) -- Szárítás - Smash - Keverés - Szűrő - Csomagolás - Tárolás A kivonatpor vízben/etanolban oldható; Az egyenes por oldhatatlan.

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

Vizsgálat

Forró kategóriák