Minden kategória

A kreatin-monohidrát-kiegészítők piaca

Időpont: 2023-04-08 Találatok: 52

A kreatin-monohidrát egy népszerű kiegészítő, amely nagy figyelmet kapott a fitnesziparban. Mivel népszerűsége folyamatosan növekszik, fontos figyelembe venni ennek a kiegészítésnek az üzleti lehetőségeit.

Piac mérete és növekedési potenciálja

A sporttáplálkozási iparág piaci mérete a becslések szerint 16.7-ben körülbelül 2021 milliárd dollár lesz, és 8.4 és 2021 között várhatóan 2028%-os CAGR-rel fog növekedni. Ennek az iparágnak a növekedését a növekvő egészségtudatosság és a táplálékkiegészítők iránti növekvő kereslet magyarázza. sportolók és fitnesz-rajongók, valamint a növekvő rendelkezésre álló jövedelmek.

A kreatin-monohidrát az egyik legnépszerűbb táplálék-kiegészítő ebben az iparágban, és a piaci mérete 400-ben a becslések szerint körülbelül 2021 millió dollár lesz. A kreatin-monohidrát növekedési potenciálja magas a fitneszrajongók és sportolók táplálékkiegészítők iránti növekvő kereslete miatt.

Versenyképes táj

A sporttáplálkozási ágazat erős versenyhelyzetben van, számos szereplő verseng a piaci részesedésért. Az iparág néhány kulcsszereplője közé tartozik a Glanbia plc, az Optimum Nutrition Inc., a GNC Holdings Inc. és a MusclePharm Corp.

A kreatin-monohidrátot az iparágban számos cég kínálja, és a verseny kiélezett. A kiváló minőségű termékeket és hatékony marketingstratégiát kínáló cégek azonban versenyelőnyre tehetnek szert a piacon.

Elosztási csatornák

A sporttáplálkozási ágazat számos értékesítési csatornát használ, beleértve az online és offline kiskereskedelmi üzleteket, a közvetlen fogyasztóknak történő értékesítést és a speciális üzleteket. Az e-kereskedelem növekvő népszerűsége és a vásárlók számára nyújtott kényelem miatt az online kiskereskedelmi üzletek gyorsabb ütemben bővülnek.

Az erős online jelenléttel és hatékony marketingstratégiákkal rendelkező cégek nagyobb közönséget érhetnek el, és versenyelőnyre tehetnek szert a piacon.

11

Jogszabályi környezet

A sporttáplálkozási ágazatot számos szervezet szabályozza, köztük az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) és az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA). Ezek a szervezetek szabályozzák a táplálékkiegészítők biztonságosságát és hatékonyságát, és biztosítják, hogy megfeleljenek a vonatkozó előírásoknak.

Azok a cégek, amelyek megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és kiváló minőségű termékekkel rendelkeznek, elnyerhetik a vásárlók bizalmát, és erős hírnevet szerezhetnek a piacon.

Következtetés

A kreatin-monohidrát üzleti kilátásai ígéretesek a sporttáplálék-kiegészítők iránti növekvő kereslet miatt a fitneszrajongók és sportolók körében. A kiváló minőségű termékeket és hatékony marketingstratégiát kínáló cégek versenyelőnyre tehetnek szert a piacon. Fontos azonban, hogy a cégek megfeleljenek a vonatkozó előírásoknak, és erős hírnevet szerezzenek a piacon.

Egyablakos szolgáltatás az Amazon legjobb eladóinak

Több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező természetes táplálékkiegészítő gyárként a Faitury kivonatainak több mint 60%-át évente exportálja a világba. A Faitury a termékminőségre összpontosít, és számos nemzetközi szabványos tanúsítványt szerzett meg egymás után, mint például az FDA, az ISO, a Halal és a Kosher. A kreatin-monohidrát a Faitury egyik alapterméke. A Faitury bármilyen vásárlói igényt kielégít a termékekkel szemben. Ugyanakkor a Faitury az ügyfelek igényei szerint testre szabja és címkézi, a Faitury pedig gyorsan professzionális megoldásokat kínál, legyen szó kapszuláról, tablettáról vagy gumicukorról.

Professzionális technológiával és valódi és felelősségteljes értékesítés utáni szolgáltatással a Faitury fokozatosan számos e-kereskedelmi vállalat egyablakos beszállítójává vált.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

● www.faitury.com 

● Hozzáadás: T3-2503, Wanxianghui északi kapuja, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kína

● Lépjen kapcsolatba velünk:

Oscar Jia

WhatsApp: +8615891483939

E-mail: [e-mail védett]

Karen Wu

WhatsApp: +8617791623995

E-mail: [e-mail védett]

Niki Yang

WhatsApp: + 8618291403523

E-mail: [e-mail védett]

Forró kategóriák