Minden kategória

Vállalati profil

A társaság profilja

A Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. egy átfogó tudományos és technológiai vállalkozás, amely a természetes növényi kivonatok kutatására, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosít. Kiváló minőségű anyagokat biztosítunk a globális növénygyógyászat, egészséges élelmiszerek, étrend-kiegészítők, élelmiszerek és italok, napi vegyszerek, kozmetikumok iparágainak. A vállalat a Xi'an csúcstechnológiás ipari fejlesztési zónában található, kiforrott kutatással, fejlett csapattal és első osztályú értékesítési csapattal.

With strong R&D and mature production capability, we continue to provide customers with highqualified products. This is our mission, and constant pursuit. The main products more than 500 kinds of pure natural plant extracts and vegetable powder.

Hiszünk abban, hogy a legjobb természetes összetevők válogatott alapanyagokból és finomított eljárásokból származnak. A vállalat elkötelezett az iparág vezető pozíciója iránt. Folytatjuk a reformokat és az innovációkat, hogy alkalmazkodjunk a piaci igényekhez, hogy ügyfeleink számára személyre szabottabb szolgáltatási megoldásokat, teljes termék- és szolgáltatáskínálatot biztosítsunk az ügyfelek igényeinek magasabb szintű kielégítésére, a növényi kivonatipar északnyugati régiójának befolyásával.

Támaszkodjon a 2003-ban alapított, 14 14 négyzetméteres Xi'an FD Bio-Tech Co., Ltd. anyavállalatra, amely 7 gyártósor biztosítására képes, teljes extrakciós, oszlopkromatográfiás, koncentrálási, finom elválasztási készlettel, vákuum és porlasztva szárító berendezések. A napi kapacitás meghaladja a 10 tonna gyógyászati ​​anyagot, a vákuumszárító permet pedig a 5000 tonnát. Az éves kapacitás több mint 60 tonna nyers drog, melynek XNUMX%-a a nemzetközi piacra kerül.

A Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. ragaszkodik a "stabilitás, fejlődés, reform és innováció" koncepciójához, és folyamatosan kutat és újít. Pontos alaptechnológiával, kiváló termékminőséggel és hatékony csapatmenedzsmenttel a hosszú távú fejlesztés érdekében gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink élvezhessék kiváló termékeinket, valamint a meghitt, magas színvonalú szolgáltatást.

Őszintén reméljük, hogy kommunikálhatunk és együttműködhetünk ügyfeleinkkel.

Bizonyítvány

ISO45001

ISO45001

ISO14001

ISO14001

Halal

Halal

FDA

FDA

ISO9001

ISO9001

GYÁRTÓK

12
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1