Minden kategória

Táplálkozás és Egészségügy

Kezdőlap -> Termék -> Táplálkozás és Egészségügy

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por
Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por
Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por
Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por
Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por

Szív-kiegészítő Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Q10 koenzim por


termék névKoenzim Q10
Fő hozzávalóubidekarenon 98%
KínálatKözvetlen szállítás a gyárból
megjelenésPor
MintaRendelkezésre álló minták
CsomagPalackozott, zacskós, hordós vagy a vevő igényei szerint
BizonyítványHALAL/KOSHER/COA/ISO STB.
ÉRDEKLŐDÉS
Leírás

Mi Koenzim Q10?

A Q10 koenzim egy kis molekulájú, zsírban oldódó kinon szerves vegyület, amely széles körben megtalálható állati és növényi sejtekben. Szerkezete a K-vitaminéhoz hasonló, önmagában vagy E-vitaminnal kombinálva erős antioxidáns. Szükséges az emberi energiatermelés (ATP) ciklusának mozgatása. Feladata az oxidatív foszforilációs reakció elősegítése és a biofilm szerkezetének Chemicalbook integritásának védelme. A különböző forrásokból származó koenzim Q oldalláncában az izopentén egységek száma eltérő. Az emberek és az emlősök 10 izopentén egységgel rendelkeznek, ezért Q10 koenzimnek nevezik. A Q koenzim fontos szerepet játszik a protonátvitelben és az elektrontranszferben a légzési láncban in vivo. A sejtlégzés és a sejtanyagcsere aktivátora, fontos antioxidáns és nem specifikus immunerősítő.

COA biztosítható

Egyablakos OEM beszállító

Kapszula; Tabletta; Mézgás feldolgozás

1000

OEM csomag feldolgozás

1001

FAQ

● 1.Miért válasszam az Ön cégét?

1) Az általunk szállított termékeket közvetlenül saját gyárunk állítja elő, kihagyva a közbenső kereskedőket. Feldolgozzuk az alapanyagok és késztermékek nyomon követhetőségét. A gyártási folyamat felügyelt. Szigorúan betartjuk a minőségi szabványt és a beszerzési folyamatot.

2) Büszkék vagyunk a növényi kivonatok mélyfeldolgozása és előállítása terén szerzett 20 éves tapasztalatunkra. Évente több mint 500 féle terméket gyártunk, és a szállított mennyiség meghaladja a 2000 tonnát, a Shaanxi tartomány kereskedőinek 80%-át kiszolgálva.

3) Olyan képesítésekkel rendelkezünk, mint.SC Food Production License, HALAL; Folyamatos tanúsítványok, mint például HACCP, áruellenőrzés, származási bizonyítvány, biotanúsítás, KOSHER.

● 2. Hol található a gyára? Meglátogathatom?

Üzemünk Xi 'an városában, Shaanxi tartományban található. Területe 13,333 15,000 négyzetméter. 100,000 1,200 négyzetméteres szabványosított műhellyel és XNUMX XNUMX tisztítóműhellyel rendelkezik XNUMX négyzetméteren. A gyárat bármikor meglátogathatja. Szeretettel várjuk hazai és külföldi vásárlóinkat!

● 3. Milyen termékei vannak?

Termékeink között szerepel természetes növényi és gyógynövénykivonat, egészségügyi termékekhez széles körben használt gyümölcs- és zöldségpor, funkcionális italok, gyógyszerek, kozmetikumok, élelmiszer-adalékanyagok és -kiegészítők, természetes színezékek stb. A testreszabott kiegészítőkhöz OEM / ODM márkás szolgáltatásokat is kínálunk, tabletta,>kapszula és granulátum az Ön receptje szerint.

● 4. Kaphatok néhány ingyenes mintát?

Ha felkeltette érdeklődését termékeink, szívesen adunk ingyenes mintákat, Önnek pedig csak a szállítási díjat kell fizetnie.

● 5. Mi a különbség a gyógynövénykivonat és a tiszta por között?

A különbség elsősorban a gyártási eljárásban és az oldatban rejlik Kivonatpor: Előkezelés (zúzás, mosás, szedés) - Kivonat - Koncentrátum - Szűrés - Porlasztva szárítás - Törés - Keverés - Szűrés - Csomagolás - Tárolás Egyenes por: Előkezelés (mosás, szedés) -- Szárítás - Smash - Keverés - Szűrő - Csomagolás - Tárolás A kivonatpor vízben/etanolban oldható; Az egyenes por oldhatatlan.

Ügyfélkérdések és válaszok
    Nem egyezik egyetlen kérdés sem!

Vizsgálat

Forró kategóriák